Selecteer een pagina

over mij

About me

Ik ben Mariëlle Scheper-Bredewold, coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken. Ik heb verschillende (loopbaan)coach opleidingen gevolgd en afgerond. Op het gebied van talentmanagement ben ik TMA expert. Daarnaast ben ik een gecertificeerde Mindful Walk & Run trainer.

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit, eerlijkheid en gezondheid. Humor speelt een grote rol in mijn leven en ik sta altijd positief en vol vertrouwen in het leven.

Als jouw coach streef ik ernaar om een veilige en vertrouwde ruimte voor je te creëren. Een ruimte waar we in verbinding staan met elkaar. Ik geloof dat jij precies bent waar je moet zijn en dat alle antwoorden op je vragen al in jou aanwezig zijn. Mijn rol is om je te helpen die antwoorden te vinden, zodat je de regie over je leven kunt nemen en bewuste keuzes kunt maken. Ik zal je vanuit een liefdevolle en open plek een spiegel voorhouden en oprecht met je zijn. Mijn aanpak is holistisch en ik gebruik mijn kennis en ervaring op het gebied van mindfulness om je te helpen de overgang te maken van je hoofd naar je hart en lichaam. Alles is één.

Na jaren in loondienst (als coach) te hebben gewerkt, heb ik besloten afscheid te nemen van mijn vaste baan om mijn hart te volgen en mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Dit avontuur stelt me in staat mijn droom te verwezenlijken en te doen wat echt bij mij past. Inmiddels ken ik als geen ander ‘de klappen van de zweep’ in het leven, maar zie ik vooral waar die moeilijke periodes uit mijn leven mij gebracht hebben! En daar ben ik dankbaar voor.

Ik ben de trotse moeder van twee geweldige jongens en ben gelukkig getrouwd met mijn lieve man. In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur; ik wandel, hardloop en rijd graag op mijn racefiets. De natuur is mijn inspiratiebron en ik voel me in de natuur enorm verbonden met alles wat er is. Het brengt me rust, vertrouwen en energie. Ik hoop je daar ook iets van mee te kunnen geven.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs Mariëlle

Als ik het kan, kan jij het ook!

” Mariëlle is zeer deskundig en deelt haar kennis op een fijne en persoonlijke manier. Ik ben ontzettend blij dat ik een tijdje met Mariëlle heb mogen samenwerken. Het was een hele waardevolle ervaring!”

Annelotte

Volg je me al op Instagram en Linkedin?